Wat anderen zeggen

Als startende ondernemer nam ik contact op met Eigentijds. Er volgde al snel een kennismakingsgesprek in de natuur: tijdens een korte wandeling kon ik uitleggen wat ik zocht, Nathalie legde uit wat ze als mogelijk antwoord daarop kon bieden. Ik kreeg ook al tips mee waarmee ik onmiddellijk aan de slag ging.

Uiteindelijk koos ik ervoor om mij door Eigentijds te laten begeleiden in het kader van het gebruik van social media. Niet alleen kreeg ik een theoretische achtergrond rond het gebruik van social media als mogelijk marketingplatform, ik werd ook praktisch ondersteund zodat ik uiteindelijk zelfstandig verder kan. Een pakket op maat dus én een echte aanrader!

Peggy Claeys

Waaier

Ondernemen dat doe je niet alleen! En het liefst omring ik me met mede-ondernemers die vanuit dezelfde passie en liefde achter hun zaak staan.
Nathalie van eigentijd(s) is iemand die toevallig op mijn pad kwam. En wat heb ik dankbaar.
Bij haar kan ik terecht met al mijn vragen en beslommeringen. Ze helpt me, met een kritische blik, om mijn passie en zaak te optimaliseren. Waar ik tegenaan loop, daar ziet Nathalie opportuniteiten. Stap voor stap gaan we samen op pad!
Bedankt Nathalie!

Van Herreweghe Emmy

Made by "em" me

Vanaf het eerste moment dat Nathalie en ik contact hadden over de lanceringsshoot voor mijn bedrijf was er al een goeie klik tussen ons. Ideaal dus, want zo'n eerste keer voor de lens staan is best wel spannend! Nathalie volgde elke stap in het proces nauwgezet op, gaf veel nuttige tips en had steeds oog en oor voor mijn verhaal. Echt een super-geslaagde samenwerking!

Kim Marivoet

Marivillosa

Nathalie is een zeer goede fotografe, die je bovendien helemaal kan geruststellen. Een shoot is op die manier een plezante beleving. Van het eerste contact over de uitvoering, aflevering en facturatie heel transparant en correct verlopen. Echt een aanrader en een toffe madam!

Celine De Waele

CDW vastgoedservices

Nathalie kwam met haar viervoeter reeds bij mij naar de lesjes. Nathalie heb ik dan ook zien groeien in wat ze graag wou doen. 
Je hoort en ziet dat ze weet waarmee ze bezig is. 

Ik wou meer klanten aantrekken en mijn reeds bestaande klanten op de hoogte houden van nieuwigheden via mijn socials. Maar had geen idee hoe eraan te beginnen. Ik was wel al 'aanwezig' op die socials maar niet frequent genoeg en zeker niet op de juiste manier. En stelde het dus ook steeds uit…

Ik was dus op zoek naar iemand die me wat wegwijs kon maken in hoe ik op een goede manier actief kon zijn via die socials. En ik had het gevoel dat ik bij Nathalie die juiste ondersteuning ging vinden.

Bij Eigen Tijd's heb ik dan ook de tools gekregen om ermee aan de slag te gaan. Ik wordt er ook verder ondersteund en Nathalie zal me ook vaak feedback geven van m'n posts.

Marijke Hoorne
DoggyWise

Een kwaliteitsvolle foto van Nita, onze veel te enthousiaste en onstuimige Franse Bulldog, was het doel.
Dat leek ons geen eenvoudige opgave.
Nita deed haar uiterste best om het Nathalie zo moeilijk mogelijk te maken, maar toch hebben we schitterende foto's als resultaat.
Eén daarvan hangt nu uitvergroot op MDF aan onze muur.

Dank je wel Nathalie voor je geduld, mooie foto's en advies.

Familie Duytschaevers